Naše storitve

Nudimo vam kakovostne in unikatne izdelke iz lesa.


Izdelujemo vrata, okna, ograje, pohištvo, stopnišča in druge izdelke iz masivnega lesa ali iverke. Vse načrtujemo, izdelujemo po meri, vaši zamisli, brez meja. Omejitve obstajajo le v vaših zamislih. Vse izdelke vam tudi dostavimo in zmontiramo.

Mizarstvo


BREZ OMEJITEV: Izdelujemo pohištvo po meri za kuhinje in jedilnice, dnevne sobe, spalnice, kopalnice otroške sobe in predsobe. Omejitev skorajda ni, obstajajo le v vaših zamislih. Odmerimo, načrtujemo in vgradimo vam garderobne omare, klasične omare ter vse bolj popularne in praktične vgradne omare, ki jih načrtujemo glede na dani prostor in vaše potrebe.

MASIVNI LES IN IVERAL: Pohištvo izdelujemo iz iverala in masivnega lesa, ob vsakem naročilu pa se posvetujemo z vami o tem, kakšen les bo najbolj primeren za vas. Iveral je bolj klasičen in lažji za obdelavo, medtem ko je masivni les material, težji za obdelavo, daje občutek večje pristnosti in naravnosti, pri katerem lahko izstopajo grče.

DOSTAVA IN MONTAŽA: Posteljo ali pograd, jedilno ali pisalno mizo, omare in predalnike po meri … Vse izdelane elemente vam tudi dostavimo ter montiramo in po potrebi za vas opravimo tudi servis starih elementov.
Ograje in ograjni elementi


DEKORACIJA IN VARNOST: Vaš dom, stopnišče ali poslovni prostor opremite z ograjo, ki bo vaše okolje spremenila v lepši in hkrati varnejši kotiček. Po meri izdelujemo narejene lesene ograje in smo pravi naslov za vas, če potrebujete balkonsko ograjo ali stopniščno ograjo.

OGRAJNI ELEMENTI: Nudimo izdelavo tudi posameznih ograjnih elementov, ki jih izdelamo iz lesa. Ograjne deske lahko oblikujemo kot povsem unikatne, ravne, zaobljene, okrogle, široke ali ozke. Da bo vaš dom, stopnišče ali poslovni prostor popoln in varen, nudimo tudi servis in popravila že obstoječih ograj.


Stavbno pohištvo


OKNA IN VRATA: Zaščitite svoj dom, pisarno ali vikend s kakovostnim stavbnim pohištvom pred zunanjimi vremenskimi vplivi ali nepridipravi. Nudimo vam kakovostna in estetska okna, strešna okna, vhodna, balkonska in garažna vrata, ki vam bodo lahko še dolgo služila. Vaš dom z veseljem dopolnimo ter polepšamo z izdelavo notranjih vrat; eno- ali dvokrilnih vrat in drsnih vrat.

STOPNICE: Specializirani smo tudi za izdelavo lesenih stopnišč z leseno varno, preprosto, dekorativno ograjo. Stopnice so lahko samostoječe, lahko pa z lesom le »oblečemo« obstoječe betonske površine in jih tako spremenimo v na dotik tople in prijetnejše površine.
Suhomontažna gradnja


Gre za hitro in racionalno gradnjo, primerno za dom, pisarno, skladišče ali drug prostor. Nudimo izdelavo suhomontažnih sistemov, med drugim postavitev predelnih sten, stenskih in stropnih oblog, suhih estrihov ter izdelavo spuščenih stropov. Pri delu uporabljamo materiale kakovostnih in priznanih znamk, kot so Amf, Armstrong in Knauf.


parallax background

Svetujemo vam pri izbiri in vas usmerjamo k najboljšim rešitvam..

Povpraševanje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.